Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2010 10:07 - ЕС - Добре дошли в либерално-левичарският "Рай"- Педофилия, педерастия, пълна дегенерация. Автор: genadi2000
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4081 Коментари: 8 Гласове:
6

Последна промяна: 09.08.2010 12:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Европа, някога люлка на човешката цивилизация, земя на учени, светци и философи, днес е превърната в гнусен бордей, в който се издават книги - как родителите да “масажират” сексуално децата си….
Да, чудни върхове е достигнала либерално-педерастката и левичарско-педофилската (а всъщност - юдомасонска) образователна система на ЕС (В САЩ е по-зле и от ЕС. Там в училищата насила се пропагандират хомосексуални "семейства", и който родител се противопостави, е заплашен с отнемане на родителските права). Германското правителство субсидира издаването на брошури, пропагандиращи кръвосмесителна педофилия. Левичарските отрепки са толкова деградирали, толкова пропаднали, че явно класическата психиатрия не може да обясни лудоста им, явно трябва да се обособи нова наука- дегенерология.
http://www.lifesitenews.com/ldn/2007/jul/07073008.html
image






































“Fathers do not devote enough attention to the clitoris and vagina of their daughters. Their caresses too seldom pertain to these regions, while this is the only way the girls can develop a sense of pride in their sex,” reads the booklet regarding 1-3 year olds. The authors rationalize, “The child touches all parts of their father’s body, sometimes arousing him. The father should do the same.”
“Бащите не отделят достатъчно внимание на клитора и влагалището на дъщерите си. Техните ласки твърде рядко стигат до тези зони, като това е единственият начин момичетата да могат да развият чувство на гордост от техния пол”, пише в брошурата за деца на възраст 1-3 години. Авторите добавят “Детето докосва всички части на тялото на баща си, понякога го възбужда. Бащата трябва да направи същото.”….

Те това е то...
Логичен резултат от управлението на евродепутати-педофили и министри-педераси…






В клипа са поместени извадки от книгата на Архимандрит Борис Неврокопски, "Кризата в нашето училище", издадена 1928 г.  


Тагове:   юдомасонство,


Гласувай:
6



1. eltimir - Да го разпространим
09.08.2010 12:25
Копирах го тук:
http://eltimir.ucoz.ru/
С кратко въведение и под заглавие "По-гадно не може да бъде". Нека всички разпространим този текст. Нека хората да научат какво представлява юдейската идеология, скрита под маската на демокрацията и либерализма.
цитирай
2. grigorsimov - Ангеле...
09.08.2010 12:38
Запиши ми, ако можеш, православната песен от този клип "Яко с нами Бог" (или целия клип, ако не може само музиката), понеже с моя бавен интернет това не може да се направи.
цитирай
3. eltimir - Ще потърся
09.08.2010 13:29
Не знам къде да я търся, ама ще пусна съобщение в моя сайт. Ще я намерим. ти като идваш не забравяй да си вземеш флашката. А засега непременно, ама непременно погледни в двата ми сайта:
http://eltimir.ucoz.ru/
http://erigkan.ucoz.ru/
Физически не смогвам да пускам всичко в блога, а новините са страшно много!!!
цитирай
4. eltimir - Вече ги имаш! Само не забравяй ...
09.08.2010 14:11
Вече ги имаш!
Само не забравяй флашката като идваш насам:
"Яко с нами Бог!

С нами Бог,
разумейте, языцы, и покаряйтеся: Яко с нами Бог.
Услышите до последних земли: Яко с нами Бог.
Могущии, покаряйтеся: Яко с нами Бог.

И иже аще совет совещаваете, разорит Господь: Яко с нами Бог.
Страха же вашего не убоимся, ниже смутимся: Яко с нами Бог.

И уповая буду на Него и спасуся Им: Яко с нами Бог.

Яко Отроча родися нам, Сын, и дадеся нам: Яко с нами Бог.

И мира Его несть предела: Яко с нами Бог.

И нарицается имя Его велика совета Ангел: Яко с нами Бог.

С нами Бог, разумейте, языцы, и покаряйтеся: Яко с нами Бог.

Слава Отцу и Сыну и Святому Духу. С нами Бог!
И ныне, и присно, и во веки веков. Аминь. С нами Бог!
Яко с нами Бог."
цитирай
5. анонимен - mnenie
09.08.2010 17:56
Не съм съгласна с постинга.Това е ваше лично становище и няма здрава почва.Лишено е от състоятелност.Аз съм против евроинтеграцията, просто защото ние винаги сме били в Европа и отдавна сме интегрирани.Мисля,че хората все още имат здрави ценности и не бива да се хвърля някаква информация просто хей така в пространството.Дори не ме впечатли с нищо.
Наскоро попаднах на сайт със снимки,където китайци ( в Япония също се масовизира) се угощават с абортирани човешки фетуси.Аргументират се с това,че било здравословано.Така че човечеството винаги е имало своите извращения,но да се слагат болните мозъци с нормалните под един знаменател,НЕ ГО ПРИЕМАМ.
цитирай
6. анонимен - забравих...
09.08.2010 18:04
Знаете ли,гледам тази снимка,вероятно ваша и ми се струва, че имате някакво разстройство( ментално, може би) Не е зле да обърнете внимание на психическото си здраве.
цитирай
7. eltimir - Разстройствата
09.08.2010 18:36
Познавам Григор Симов добре и мога да ви уверя, че той е един изключително спокоен и уравновесен човек. И не обича да гледа сцени на канибализъм. Не му харесва, вероятно. По-скоро бих се усъмнил в психичното здраве на такива, които обичат да гледат подобни либерални сцени.
цитирай
8. liliyanaandreeva - И аз имам някаво ментално ... но не е разстройство, а запек
09.08.2010 22:37
Не понасям : Педофилия, Педерастия , ПОЛИгамия , Проституция, Перверзия, Порнография, Подлост, Полизурство, Подлоги,Продажност, Полова дискриминация, Панелни инсули за роби, Поробители, Първенющина, Посредственост, Простотия, Простащина, Перфидност, Подмяна , Поробители, Предсказатели, Преструвки, Полицейщина,
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317360
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031